Рання діагностика синдрому госпіталізму в дітей із ДЦП - isp200 isp200 (Особлива дитина: навчання і виховання, 2021)
Висвітлено проблему ранньої діагностики синдрому госпіталізму в дітей із дитячимцеребральним паралічем (ДЦП), розгляду причин його виникнення. Відповідно допоставленої мети висвітлено важливість ранньої діагностики синдрому госпіталізму вдітей із ДЦП. Наведено основні діагностичні методики, за якими визначається ризиквиникнення синдрому госпіталізму у дітей раннього віку з ДЦП. Обґрунтовано актуальністьранньої діагностики синдрому госпіталізму, що надасть змогу попередити появу вториннихвідхилень, запобігти незворотним наслідкам у розвитку хворих дітей з ДЦП.